Laden...

Roerveen Community

Waar je dromen omzet in roleplay

Over Roerveen Community

Roerveen is in September 2017 begonnen als een community, destijds heette het "Royalistiq Roleplay". In Februari 2018 hebben wij de switch gemaakt naar een 24/7 server waar veel werk in zit en wij ontzettend trots op zijn!

De Royalistiq Roleplay is vroeger begonnen in opdracht van Roy (Eigenaar van het YouTubekanaal Royalistiq). Deze roleplay community heeft zich in een half jaar uitgegroeid tot een gezellige en professionele groep. Na de beperkingen van het concept van de Royalistiq Roleplay hebben wij besloten om een radicale verandering toe te brengen aan deze community. Wij zijn door gegaan als een stad welke 24/7 te bezoeken is. Hierdoor kunnen wij onze leden heel de dag roleplay plezier geven in plaats van alleen in de avond.
Na een lastig begin en veel updates is dit uitgegroeid tot Roerveen Roleplay! In 2020 is er nóg een grote verandering binnen Roerveen gekomen, we hebben naast FiveM ook verschillende andere games toegevoegd. Dit was de overstap naar de Roerveen Community.

~ Managementteam Roerveen

Formulieren

Heb je onlangs een verbanning gekregen en vind je deze onterecht? Door hier onder op de knop te drukken sturen we je door naar het formulier waar jij je verbanning kunt aanvechten.

Unban-formulier

Heb jij een eigen YouTube-kanaal, Twitch-kanaal of een ander platform waarvoor jij graag content wilt maken vanuit Roerveen? Om content creator te worden vragen we je om dit formulier in te vullen!

Word Content Creator

Ben je een crimineel op Roerveen en wil je een stap verder in het criminelen circuit? Vul dan het black-market sollicitatie formulier in.

Solliciteer voor de black market

Wil jij een NPC karakter in Roerveen? Vraag deze dan nu aan!

Vraag een NPC karakter aan

Wil jij een alternatief account op Roerveen? Dan is dit de plek waar je daarvoor moet zijn!

Een alternatief account ticket indienen

Wil jij een andere naam van jouw karakter op Roerveen? Dan is dit de plek waar je daarvoor moet zijn!

Een namechange aanvraag indienen

Wil jij een ticket indienen voor development? Dat kan! Wil je bijvoorbeeld een skinreset, account reset of wat anders wat met Development te maken heeft? Dien een ticket in en word geholpen door ons Development Team!

Een development ticket indienen

Ben je door een bug of een andere manier spullen of geld verloren op Roerveen? Vul dan dit onderstaand formulier in om een compensatie aan te vragen.

Compensatie aanvragen

Wil jij deel uitmaken van het development-team binnen Roerveen? Dan is dit de juiste plek!

Solliciteren voor developer

Laatste Roerveen nieuws Al het nieuws